30 de març del 2013

MÉS ANGLÉS A LES VOSTRES VIDES!

Ja fa molts anys, en un llibre d'aquests que et donen idees per a millorar la relació amb els fills vaig llegir que els missatges escrits tenen un poder ben especial. I us haig de dir que ho he comprobat en moltes ocasions; allò que diem de paraula es perd d'alguna manera en l'aire, en canvi allò que ens arriba en paper ve carregat d'una energia positiva inesperada Ja ho deia aquell "les paraules se les emporta el vent". Podem dir un munt de vegades "a la dutxa!", "al llit!" i probablement funcionarà però si un meravellós missatge escrit diu "A les 7 és hora de dutxar-se", "després del conte és hora de dormir..." això és màgic, no falla!!
Doncs bé, hem pensat que també en l'àprenentatge de l'anglés podem posar aquesta idea en pràctica. I us volem fer un regal per a ajudar-vos a introduir l'anglés a casa... sense que siga una càrrega familiar, és clar.
L'objectiu és que això de l'anglés siga un projecte global, que l'anglés de l'escola es veja reforçat per un seguit d'accions que li donen força i continuitat. Dit això aquí teniu el nostre obsequi. Imprimiu-lo, compartiu-lo amb els votres fills, poseu-lo a la porta de la nevera i.... anglés en marxa!!!! (fins i tot en vacances, perquè no?)
Cliqueu aquí per a baixar-vos el document en pdf.
RECORDEU:  Els enllaços dels vídeos a la secció CARTOONSTIME