20 d’abril del 2013

DIMARTS A LA PARADA DE L'ESCOLA: LLIBRES EN ANGLÉS!



 Abril, mes de flors i de llum, mes de colors i de llibres.
Dimarts a les 17.00 tenim parada de llibres a l’escola, és Sant Jordi. Portarem llibres en anglés... divertits, bonics i adequats al nostres xiquets i xiquetes d’aprén.
De la mateixa manera que en aquest bloc us oferim enllaços de videos per a introduir els dibuixos en anglés a casa, ara fem un pas més: ha arribat l’hora dels llibres!
ESTABLEIX L’HÀBIT DE LA LECTURA EN ANGLÉS:
Ara que són menuts i es deixen, és el moment idoni per a començar a fixar l’hàbit de la lectura en anglés paral·lelament a l’hàbit de la lectura en la pròpia llengua, de forma natural. No ho deixeu per a més endavant, comenceu ja i veureu com, amb el temps, això de llegir en anglés es converteix en una activitat més de la seua vida sense ni adonar-se’n.
QUINS LLIBRES US OFERIM?
Per a començar trobareu només llibres de Peppa Pig i de Charlie and Lola. Són personatges que ja coneixeu a través dels videos enllaçats en aquest blog. El fet que siguen personatges que han descobert en un altre àmbit reforça l’interés i la motivació. Als menuts allò conegut els dóna satisfacció i plaer. Aprofitem´ho.

REGALA LLIBRES EN ANGLÉS:
Una bona manera de mantindre l’interés per la lectura, tant en valencià com en anglés, és aconseguir que el llibre es convertisca en un tresor. I no hi ha millor tresor que aquell que ens ofereixen per al nostre aniversari les persones que ens estimen, aquell que puc compartir amb els amics en el moment de llevar-li el paper de regal.